Sinjoko

Beste ouders, 

Wij zijn het groepscomité van de 4de Sint Joris meisjesgidsen of beter bekend als Sinjoko. Sinjoko bestaat uit een aantal ouders en oud leiding. We helpen de leiding, doen het financiële beheer alsook het onderhoud van materiaal en infrastructuur van de groep. Om de belangen van de groep beter te kunnen behartigen hebben we onze vereniging omgevormd tot een VZW. 

Indien u geïnteresseerd bent of vragen hebt, mag u steeds contact opnemen met ons via onderstaande gegevens. U kan ons ook aanspreken op de jaarlijkse activiteiten van de groep: overgang, 4-feest,.. Ook als u niet tot de vereniging wenst toe te treden maar toch wil komen helpen op activiteiten en werkdagen, bent u van harte welkom. Bezorg uw gegevens via onderstaand mailadres en we houden u graag op de hoogte. 

Alle vragen en opmerkingen die betrekking hebben met de eigenlijke scoutswerking op zondag mogen uiteraard opgenomen worden met de leiding of groepsleiding, zij staan zeker open voor feedback. 

Hieronder vindt u nog enkele handige tips & weetjes: 

  • Voor aankoop van groepslintjes, dassen,T-shirts van de groep, truien en tweedehands uniformkleding kan u steeds terecht bij de takleiding van uw dochter. Zij zorgen ervoor dat de verantwoordelijke van de uniformen het nodige zal doen. Er worden bij de overgang en bij aanvang van het scoutsjaar ook verkoopmomenten georganiseerd. 
  • Voor de aankoop van uniformshorten en het scoutshemd, kan u terecht bij de HOPPER (de vroegere Scoutsshop). De Hopper Antwerpen bevindt zich op Wilrijkstraat 45, Antwerpen. 
  • Uw steun is altijd welkom, ook financieel. U kan een gift storten op rekeningnummer 001-1887380-30 op naam van Sinjoko. 
  • Alle adresgegevens van ex-leden en/of ex-leiding waarvan je weet dat ze toch nog graag nieuws van de groep zouden willen vernemen, mag je steeds naar ons doormailen. 

We hopen u zeker terug te zien op één van onze activiteiten! 

Met vriendelijke groeten, Het Sinjoko-team 

Gsm: 0486/84 47 93

E-mail: sinjoko@4desintjoris.be 

Groepscomité 4de Sint Joris Meisjesgidsen Merksem Ondern.n°: 0891.346.559