Tijdelijke verhuis

Beste ouders en leden,

Allicht hebben jullie het nieuws ook vernomen dat scouts 26 zijn werking verder zet samen met de 41. Hierdoor komen hun lokalen aan de Broeder Frederikstraat vrij. Zij hebben ons het aanbod gedaan om die lokalen in gebruik te nemen. Intussen zijn er ook plannen voor nieuwe lokalen voor de 4 samen met de City Pirates aan de voetbalvelden.

Omdat onze lokalen er niet meer al te best aan toe zijn, zijn we heel blij met het aanbod van de 26. We zullen dan ook een tijdelijke verhuis doen naar die lokalen tot de nieuwbouw af is (We verhuizen dus voor min 2 jaar).

Op de overgang zullen we nog de nodige info geven en gaan we ook plannen van de nieuwbouw laten zien. Intussen geven we alvast mee hoe de start van het scoutsjaar zal zijn:

  • 3/9 bevinden we ons op de rommelmarkt. Net zoals vorig jaar zijn leden welkom om in uniform een uurtje mee flyers uit te delen en zo wat reclame te maken voor de 4 (Je mag dus aan de leiding doorgeven wanneer je dochter kan aanwezig zijn. Voor jogi's en gidsen is dit een vraag in de voormiddag. kapoenen en kabouters namiddag)
  • 9/9 is het overgang vanaf 13uur aan de lokalen van de 4
  • Het weekend van 16-17 september is er geen scouts. Leiding en sinjoko gaan dan de lokalen aan de Broeder Frederikstraat klaarmaken om het scoutsjaar daar te kunnen starten.
  • Zondag 24/9 start het scoutsjaar voor alle takken om 14 uur. De leiding wacht jullie op aan de dreef om samen naar onze nieuwe lokalen te gaan. Om 17uur nodigen we de ouders uit voor een receptie aan onze nieuwe lokalen.

Er zal ook leiding aan de speelplaats staan (Broeder Frederikstraat) om eventuele nieuwe leden daar op te vangen.

Indien nog vragen, geef dan gerust een seintje!

Wij kijken alvast uit naar ons nieuw scoutsjaar

groetjes, de (groeps)leiding en Sinjoko