't Boekske december - februari

Beste ouders, leden en vrienden van de 4

We zijn al aanbeland bij ons tweede boekje. Dat kan je hier lezen. 

Het scoutsjaar kende een vliegende start met een spetterende (o.a. door de regen) overgang. De takken vlogen er daarna meteen in met zotte vergaderingen en onze eetavond was er al gauw. Daarvoor willen we graag nog eens iedereen bedanken die aanwezig was en zo onze scouts heeft gesteund! Dit is echt van ontelbare waarde voor onze groep en sinjoko. De kabouters hebben net hun casa di kabo achter de rug en de  andere takken gingen al op weekend. Het was dus zoals je kon lezen al een enorm gevulde eerste 3 maanden van ons scoutsjaar. En ook dit boekje belooft veel!

Vanaf december tot januari gaan de avondvergadering van start. Lees dus zeker aandachtig het boekje wanneer je precies scouts hebt, want dit kan wel eens verschillen van tak tot tak en week tot week. 6 januari geeft de leidingsploeg een drink voor alle ouders omdat we samen met jullie het nieuwe jaar willen inzetten! Een uitnodiging mogen jullie nog in de bus verwachten, maar zet de datum maar alvast in je agenda! En in februari gaan we een keertje schaatsen met de hele groep, dat wordt lachen! Meer info mogen jullie zeker verwachten in een brief.

Tenslotte willen we graag iedereen een warme kerst en een zalig nieuwjaar wensen. Dat het volgende jaar gevuld mag zijn met liefde, vriendschap en geluk.

Tot zondag!

Groetjes

De groepsleiding