't Boekske

Beste ouders, leden en vrienden van de 4,

Welkom terug! We starten ons 99ste jaar van de 4 met volle goesting om er weer een bangelijk jaar van te maken met nieuwe en bekende gezichten. Dit jaar werken we ook weer rond een jaarthema ‘Minder is meer’. Samen werken rond ecologie om van deze wereld toch terug een mooier plekje te maken. Als (groeps-) leiding zullen wij ons best doen om samen met de leden ervoor te zorgen dat de 4 denkt aan het groen en de omgeving waar we elke dag in spelen.

In dit eerste boekje staat er al vanalles gepland voor de verschillende takken: weekends, activiteiten en onze eetavond. Ga dus maar snel kijken wat er jullie allemaal te wachten staat. Het boekje vinden jullie hier

Nog enkele zaken die we graag willen meedelen. Scouts en Gidsen Vlaanderen is al een tijdje niet meet katholiek, daarom hebben we besloten om ons gebed af te schaffen en enkele woorden in de wet te veranderen. De tweede mededeling is dat we ook dit jaar terug met GIMME zullen werken, dit is een app waarop je kan zien wanneer het vergaderingen zijn (voor meer informatie kan je altijd bij de leiding terecht).

Graag willen wij ook de ouders bedanken die vorig scoutsjaar onze enquête hebben ingevuld. Wij hebben als scouts hier veel aan gehad en gaan enkele opmerkingen/problemen zeker aanpakken dit jaar. Wij zijn pro open communicatie, dus jullie kunnen met eender wat altijd bij ons terecht.

We gaan er een mooi en groen jaar van maken!

Groetjes

De leidingsploeg